5 fontos mainnet indulás május-júniusban (1. rész)

Originally published at: https://kriptoakademia.com/2018/05/15/5-mainnet-launch-2018-q2-1

Egyes projektek hosszútávú jövőjét nem az árfolyamspekuláció, az alapítók újabb együttműködéseket ígérő social media bejegyzései, de még csak nem is McAfee tweetjei jelentik, hanem a technológia. Képesek véghez vinni mindazt, amit az ICO előtt vagy induláskor a whitepaperben ígértek? Tudják ösztönözni a tartást vagy azt a tevékenységet, amire szerintük szükség van a sikerhez? Tudják szinten…

Alapvetően úgy vagyok vele, hogy minden kripto projectnek drukkolok, mert a siker közös és közvetve mindenki profitál belőle, de a Tron copy-pastelt whitepaperén nem tudok túljutni és nem is tudok szorítani értük.

Hasonló érzéseim vannak

Igen a copy+paste elég durva.És utóbbi időben nagyon nyomják a marketinget…

nem rég sikerült megszabadulni a trontól hál’ istennek, nagyon jó érzés volt dumpolni. viszont a main net gyakran komoly növekedést idéz elő a megelőző hetekben és azt hiszem dumpolnám még egyszer nagyon szívesen :smiling_imp:

1 kedvelés

nekem is van pár ezer osztrigám. de ebben nem hiszek, hogy ez a 2% teljesítményelvonás annyit hozna a honlaptulajoknak, hogy meghalna az online reklám. displayre mindig szükség lesz márkaépítésnél. kiegészítő bevételnek jó lehet torrent és pornóoldalakon:) ahol nagy a forgalom, de kevés a mainstream hirdető

Nekem a TRON volt az első vásárlásom, és akkor még tudatlan emberként én is fel ültem a hype-ra. Sajnos nekem még várnom kell, hogy magasabbra menjen, ha 0-ban akarok kiszállni (már a helye is meg van, hogy mi lesz az új kriptó helyette :smile:). Remélem a mainnet még dob rajta pár %-ot, aztán pápáTRX.

óriásit buktam a TRX-en, el is adtam már azóta… lejáratták magukat. nem hiszem, hogy emelkedni fog, a piac nem felejt.

Mikor jön a 2. rész?:innocent:

Második rész holnap délelőtt!