A Binance komolyan gondolja a DeFi-t

Originally published at: https://kriptoakademia.com/2020/09/16/a-binance-komolyan-gondolja-a-defi-t

A CryptoQuant mérései alapján 113 millió dollárnyi új BUSD token érkezett a Binance tőzsdére az elmúlt héten. A tőzsdén tartott készlet tekintetében ezzel az USDT mögött átvette a második helyet az USDC-től a Binance stabilcoinja. Tőzsdére érkezett stabilcoinok (kivéve USDT) (CryptoQuant) A BUSD egy Ethereum láncon futó, ERC-20 token, amit még 2019-ben indítottak el a…

Nagyon nyomulnak, most adtam be a derekam, és megvsináltam a Binance Visa kártyámat. Kíváncsi vagyok, hogy a fizikai kártyát mikor küldik? 6-8 hét most a várakozási idő.
7% cashback van most a Binance Visa kártyára. Jó ahhoz 6000 BNB kell, ami nem az én szintem.
A 2%-hoz 10 BNB, a 3% cashbackhez elég 50 BNB tartani.
Valaki írta, hogy ua ez (3% cashback) Crypto.com-on kb 1700 usd stake a Binance-en meg kb 1300 usd stake. Kérdés az, hogy melyik tartja jobban az árát a CRO vagy a BNB? Én BNB-re szavaztam vagy a 2% vagy a 3%- ra rámegyek szerintem. Csak előbb elolvasom az apróbetűs részt is :sweat_smile::wink::grinning:

Az új kibocsátással együtt már 363 millió dollár a BUSD piaci kapitalizációja, amivel a harmadik legnagyobb a stabilcoin piacon.

Nálam nem jön ki a matek srácok.

  1. USDT - 15 mrd
  2. USDC - 2 mrd
  3. DAI - 579M
  4. TUSD - 507M
  5. BUSD - 384M

Ha használni akarod a kártyát és kapni a cashbacket, akkor úgyis folyamatosan lekötve kell tartanod a tokeneket, mind a BNB mind a CRO esetében. Vagyis gyakorlatilag csak az számít, mennyiért vetted és majdnem mindegy, hogy ezután merre megy a tokenek ára, hiszen úgysem fogod már eladni “soha” :slight_smile:

A CRO kártya előnye, hogy korábban jött ki, és a covid miatt 10% cashback jár még szept. 30-ig bizonyos üzletekben, ennek köszönhetően pl. nekem már bőven visszahozta az “árát” az 1000 CRO-s (~170 USD, 2% cb) kártya, még úgyis, hogy eredetileg 50 MCO-t (~250 USD) kellett lekötni. Vagyis most már pluszt termel akkor is, ha a jelenleg lekötött 1000 CRO értéke akár nullába is menne. Ja, és bónuszként még ott az ingyen Spotify előfizetés is :wink: