Akadémiás Bitcoin nyereményjáték!

Originally published at: https://kriptoakademia.com/2018/07/31/admiral3d-itt-az-uj-orulet

Volt itt a napokban egy társadalmi kísérlet/játék amiről már egy hírben és egy publicisztikában is beszámoltunk, és nagyon elgondolkodtatott. Az alapötlete több teret érdemel. Egyszerűen túl jó ahhoz, hogy teljesen kihasználatlan maradjon. …úgyhogy beindítom a saját fantasztikus játékomat! Persze játék-játék, de azért valahol social experiment is. Mint társadalmi dolgokkal, és közösségépítéssel foglalkozó ember, folyamatosan ezek a kérdések…

És legyen egy második helyezett első hozzászóló is :smile:

2 kedvelés

ezt nem teljesen értem :smiley:

edit: ja de leesett. aúú. :smiley:

Általában mindegyik cikket, videót elolvasom, megnézem.
A vakon megkülönböztetés mit jelent? Olyan mint mikor a feleségek sorba állnak és a hátsójukról kell a férjeiket megkülönböztetni? :smiley:
Egyébként írási stílusból szerintem már megtudnám talán (ez is lehetne egy játék egyszer, publikálós neve nélkül kiadni és meg lehet tippelni ki írta a cikket)

Én biztos elmennek egy ilyen rendezvenyre!

Már agyaltam ezen,hogy feltudnálak e titeket ismerni! Szerintem menne a felismerés 100%-an!:wink: Én mindent olvasok és nézek(videók), minden érdekel, ha “lerágott csont” akkor is! Ez a btc játék is tökre jó, még izgalmasabbá teszi a platformon való életet! A találkozón résztudok venni és el is mennék szívesen. A 20k reális ár,ez mellett sanszos,hogy kapnánk “bennfentes” információkat a coinotokról, ami valljuk meg előnyös lenne. MoonBaby-nek volt több cikkje a Verge-ről és az egyikhez írtam az első kommentet. Az ico-ban való részvételt is elképzelhetőnek tartom, bár az összegről nem tudok nyilatkozni.

Azt már lehet tudni mire lesz használható a Mikron?

Lesz itt komment cunami! :smile:
Én anno még a youtube-on láttam Tőletek egy videót, onnan jöttem át ide.
Általában azokat a topicokat olvasom el, aminek a címe meg fog.
Azt nem mondanám hogy 100%-ban írásból meg különböztetném, hogy ki írta a cikket, de azért észre vehető 1-1 személyiség jegy :sunglasses:

1 kedvelés

Itt egy átfogó cikk az alkotóktól! :wink:

Ha mindenki megvaloszolta a kerdeseket,lehetne inkább olyan projektekrol beszelni,amiket izgalmasnak talalunk.Otlet?

1 kedvelés

AdMiRaL dobta az új cikket csak kérned kellett. :smiley:

Bitcoin green?jo pofa,meg nem is hallottam róla, de megnezem közelebbről, az biztos.

1 kedvelés

Hozzáteszek 1000-et így félidőben.

Amúgy ha helyet keresunk/keresgeltek ahol össze lehetne röffeni,en egy étteremben dolgozom…

1 kedvelés

Egybéként ha lehet szavazni arra amikor egy napos meetupot szerveztek én az olcsóbb verziót választanám, érdekelne egy ilyen fejtágítás és sok okos gondolatot is magamba szívnék, emiatt nem akarnék kimaradni amiatt mert nem tudom kifizetni a beugrót.

Nem régen csatlakoztam, így nem tudnálak titeket megkülönböztetni. Érdekelnek a cikkek és tetszik a heti airdrop ajánló, sok újdonsággal lettem gazdagabb. Csak így tovább :wink:!

2 kedvelés

Hallgatlak :slight_smile: Milyen a hely? Ha csak inni megyünk az is ok? Meg vannak ilyen 10-20 főnek megfelelő asztalok? Mondj pár infót.

Ennél sokkal lejjebb nem nagyon tudunk menni, a felkészülés ideje, a kellékek, helyszín, miegyéb azért eléggé behatárolják a lehetőségeinket. De mondjuk elsőkörben gyere el a sörözős meetup-ra, az totally free :smiley:

Minden hírt elolvasok és videót megnézek. Nem tudnám egyikötöket sem megismerni élőben, kivéve balage mert az videózik. Részt vennék egy taliban ha tőlem max 50-60km-re lenne ami azt jelenti h Debrecen és Nyíregyháza. Elmennék egy fizetős cuccra is de csak ha nem túl sok. Itt azt értem h 20-30 ezer forintért mások is tartanak hasonlót, és azt a pénzt inkább kriptóba tolom bele :smiley: részt fogok venni a micronba és bányászni is fogom ha nem kell atomerőmű hozzá. Peace

1 kedvelés

Mammutban dolgozom a Leroyban,es a Momban a TG Piccolinoban.Mindent meg tudunk beszelni,tudunk előre ital és étel választékot is osszeallitani,termeszetesen ha úgy van,akkor olcsóbbat is!

2 kedvelés