Április egyelőre a Bitcoin Cash-é


#1

Originally published at: https://kriptoakademia.com/2019/04/15/aprilis-egyelore-a-bitcoin-cash-e

Az utóbbi 24 órában a Bitcoin Cash tovább folytatta az április eleje óta tartó szárnyalási időszakot. Egy korrekciót követően 7%-os emelkedéssel újra elérte a 297 dolláros árat. Piaci kapitalizációban 5 milliárd dollár fölé ment, ezzel pedig letaszította a Litecoint a negyedik helyről. Nem csak az árfolyam, de az érdeklődés és a használat is megugrott a…


#2

Szerencsére nem a BCHSV-é, úgy tűnik megkapják végre amit érdemelnek, kezdve a Binance delistinggel…


#3

A delisting csak fenyegetés, nem? Vagy már meg is lépték?


#4

Meg bizony! Már itt KA-n is megjelent a cikk róla.


#5

megmeg és mások is meg fogják.


#6

Nem semmi.
Utoljára a Bitconnect bukott ekkorát kb hasonló magasságokból.
Mert, hogy ezek után annyi a Bitcoin SV-nek, az tuti.
Iconomi is igy járt tavaly novemberben, törölték Binanceről és ment is a levesbe…
Nagy hatalma van azért Binance-nek.


#7

Vagy csak a friss törlések közül pár, ami hasonló pályát járt be: SUB, CLOAK, SALT, WINGS. Szép esés mindnél + mostanában semmi volume, szerencsére egyikből sem volt sose.


#8

Na már meg is indult a lavina, Kraken Twitter oldalán szavazást tartanak a törlésről, 10k+ szavazatból a nagy többség törlésre szavaz. # delistbsv


#9

Ezekről sose hallottam, ellenben a BTCSV azért egy Top 10-15-ös érme volt, és még most is 1 milliárd $ a piaci kapitalizáció. Elképesztő, hogy ilyen átverések képesek ennyi ideig is fennmaradni.
A másik oldala viszont az, hogy a Binance szerepe ez esetben a döntőbíróé.
Nem arról van szó, hogy ok nélkül delistázták, eleve felvenni se kellett volna, de most tényleg ez kell, hogy kiderüljön, hogy ez egy shitcoin?
És az EOS? És a Bitcoin diamond? És a Bitcoin Gold?
Nagyon remélem, hogy más tőzsde is felnő majd a feladathoz és nem egy delistázás fog elindítani egy lavinát, ahogy az emelkedést se egy listázás indítsa el.
Sok sok DEX-re lesz majd szükség ehhez.


#10

jön a Kraken delisting is :slight_smile: get rekt Craig


#11

sose illett top 15be valljuk be, pont most olvastam egy cikket arról, hogy az bchsv egy SV-re alapuló tőzsdét akar nyitni… sok sikert :rofl:


#12

ez egy gondolat menet bennem: ha minél több tőzsde tűnteti el az sv-t az annyit jelent, h jó eséllyel növeli az abc market share-jét azaz az abc mehet még bőszen. Május valami gatyi upgrade hír is van, én bullish vagyok ez a scam iránt
abc


#13

Semmi másból nem élt csak a bitcoin névből.
Ez a bajom a Bitcoin green-nel is például.
“Bírnám” ha az összes valamire való tőzsdéről törölnék az SV-t, aztán most meg ez miatt esne a piac :smiley:
Az az igazság, hogy itt egy baromira nagy tisztulásra lenne szükség és egy normális tőzsdének kétszer is meg kellene gondolnia, hogy mit vesz fel, mit listáz.
Lehetne bőszen törölgetni Binance-on még…
Ennyiből coinbase jobb, ott azért meggondolják mit vesznek fel. (jaja, tudom, amiben érdekeltek :smiley: )


#14

egyet értek, a Green nyilván a bitcoin neve miatt volt anno sikeres és abban is, hogy a binancen még el fér a tisztogatás de ez egy lassú procedúra ha csak nem Craig Wright van egy projekt mögött aki még tesz is érte, hogy delistázzák :smiley: A substratum delistázás nekem még mindig az év fénypontja