Az ICO-k 45%-a ment a levesbe


#1

Originally published at: https://kriptoakademia.com/2019/08/13/az-ico-k-45-a-ment-a-levesbe

A legenda szerint a dotcom lufi kidurranása előtti időszakban egy amerikai családi cég fiatal tagja arra ébredt, hogy a részvényeik szárnyalni kezdtek, korábban elképzelhetetlen magasságokba repítve az árfolyamot. Teljesen érthetetlen volt, hiszen semmilyen bejelentést nem tettek, semmilyen fejlesztést nem hajtottak végre az utóbbi időben, legfejlebb néhány új fűrészt vásároltak, ugyanis: egy faipari cégről volt szó.…


#2

Lesz ez még magasabb is mint 45%.
Van 2-3 Top 100on túli projekt is a látómezőmben, lassan úgy vagyok, hogy az aprót is sajnálom rájuk, mert félek ha 2-3 év stagnáló piac lesz, akkor nem fogják kibírni.
Aprópó András, Musicoinnal mi újság? Van valami remény?


#3

szerintem van, mert a fundamentum fejlődik, több tízezer user van már.

senki sem tudja igazán jól megindokolni, hogy a bittrex miért dobta ki őket.

kisebb tőzsdére bekerültek azóta.


#4

most is több. az elemzők jószívűek voltak. ico-hoz képest -90%-os árfolyam esés felett már be kellene tenni az adott coint a bóvli kategóriába


#5

-90%-ot kb minden alt megütötte, szóval akkor 99% lenne :slight_smile:


#6

én simán beugrottam egy kamu projektbe, egyébként tudtam is, hogy erre kicsi az esély, de mivel nem hiányzik az a pénz, nevetve tapasztaltam, hogy tényleg simán berántják az embert…csak aztán belegondoltam, hogy elég sokan biztos, hogy sokszor annyit fektetnek ilyen projektekbe, mint én, annak ellenére, hogy tudtam mi lesz a vége :frowning:


#7

ATH-ról igen, de ico árhoz képest “csak” 70-80% esett több, mint 90%.-ot kb. szóval az én értelmezésemben eddig ennyi bukott ico-s coin van.

pl utrustban voltam benne. 6 centért vettem, nagyját eladtam 80 centen, onnan esett rengeteget, de icohoz képest csak 50%.ot, így most 3 cent. (de mivel korán visszaszáltam ezekbe a szarokba pl neo/lisk , nem sok haszon maradt. azt látom, hogy szinte mindig az új dolgokat tolják, a bukottakat nehéz lesz mégegyszer megpumpálni. így maticcal, elronddal tudtam jókat swingelni mostanában, talán egyszer visszajön a 2017-es tőkém is, főleg persze munkából)

az aprót én is sajnálom rájuk, mondjuk hamarabb is észrevehettem volna a tendenciákat. A neten 2 évente kb van nagy lehetőség, de a kiszállás időzítése kulcsfontosságú. volt a póker, adult, mobil billing, forex, cbd, 17-ben ico stb. mindegyikben hatalmas jövedelmezőség volt egy ideig. de a bitcoinban még mindenképp hiszek, hogy időtálló, bár fizetésre egészen használhatatlan és drága az utalás, ebben a mikron is veri:)


#8

Sokak kedvence a Vechain az ICO árnál még mindig kb 1000%-al magasabb áron van jelenleg.
Magyarul kb. 10x áron forog még most is. Azért ilyen meredek még mindig a lefele chartja a VET-nek.

Sajnos ebbe nem ugrottam bele annak idején.
De mostanában nagyon figyelem, ha kilapul a chart venni fogok.


#9

Ez a 45%-os arány nem is rossz.