Blokkláncra költözik PewDiePie


#1

Originally published at: https://kriptoakademia.com/2019/04/11/a-blokklancra-koltozik-pewdiepie

A legnagyobb követő táborral rendelkező youtuber megunta, hogy a YouTube jövedelem egy jelentős részét eltulajdonítja így úgy döntött, hogy egy decentralizált platformra, a DLive-ra költözik streamelni. Ebben a videóban egy rövid btc elemzéssel és hírekkel készültünk a coinbase és a bithumb felől. Ajánlott cikk.  ◆ Ismerkedj meg a Binance-szel, ahol a legnagyobb likviditás és biztonság…


#2

Biztos vagyok benne, hogy jó sok pénzt kap, azért, hogy itt vlogoljon.
Hiába lopja el a youtube a pénze nagy részét, ott akkor is rengeteg embert elér, míg a DLive-on meg elenyészőt.
A szponzorok akik pénzelik, ott nem fogják támogatni, így a platformnak kell majd.
Ismert a pali amúgy, jó reklám lehet.
Ha sikerülne az embereket ráébreszteni, hogy a google belőlük gazdagszik és töredékét fizeti ki a saját terméküknek, akkor bizony lehet keresnivalójuk.


#3

A youtube hegemóniájának a megtörésére vannak próbálkozások. Ilyen a viddo is, ami részben magyar projekt. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mire jutnak.


#4

semmire


#5

A jutub hegemóniáját nem a húsvéti nyuszi tojta, hanem a felhasználók hozták létre a saját, szabad döntéseikkel. Ugyanígy megtörni is csak a felhasználók tudják a saját, szabad döntéseikkel.

Amikor szemmel látható számban kezd el csökkenni a felület látogatottsága, és ilyen mértékben nőni valamelyik másiké, akkor beszélhetünk megtörésről. Addig csak átvert birkabégetés esete áll fent.


#6

jobban nem is fogalmazhattad volna meg az eseményt


#7

lol ja


#8

Index is lehozta főoldali kisboxban a fold alatt

Bár az újságíró nem tudott különbséget tenni a Medium és a Mediumon működő felhasználó között :smiley:


#9

lmao dead


#10

egyértelmű scam az egész…a csávót meg megvették kilóra. nézzétek csak át a felhasználási feltételeket…elég vicces
mondjuk akikre ráhajtottak (tizenéves streamfüggők) bizonyára tömegével fizetnek befelé, hogy nyomathassák a citromokat, de amíg egy váltó sincs mögötte és ezek a használati feltételek, addig ez nem más, mint egy zsíros fiatszivattyú