Elindult a Mikron Jutalomprogram


#1

Originally published at: https://kriptoakademia.com/2019/01/11/elindult-a-mikron-jutalomprogram

A tegnapi napon élesbe állt a Mikron jutalmazási programja, aminek keretében mindenkit, aki segít fenntartani a Mikron hálózatot egy node futtatásával, rendszeres mikron jutalomban részesítenek. A programba minden Mikron tulajdonos becsatlakozhat. Ehhez mindössze néhány alapvető követelménynek kell megfelelni, amiből a legfontosabbak: legalább 1000 darab tárcában elhelyezett mikron nyílt, publikus IP cím egy átlagos számítógép egy…


#2

és az nagy baj, ha a beállítások menüpontban nincs ilyen gomb?


#3

Töltsd le a legfrissebb tárcát!


#4

az auto frissítés miért nem találja?


#5

A legfrissebb (és a jutalmazási programban részvételhez a minimum) tárca verziója 1.0.8. A jobb alsó sarokban ellenőrizheted, hogy nálad melyik van telepítve, és ha egy régebbi, akkor ahogy @Ktv007 javasolta, telepítsd az újabbat.


#6

megtörtént, beállítva, de a listában még nem látni… mennyi idő az átfutás?


#7

Ahogy én tapasztaltam: a felső táblázat 2-3 óránként frissül csak, az alsó 10 perces pedig 10 percenként: 12:05, 12:15, 12:25 stb… intervallumokban. Tehát ha délben már futott, akkor a 12:05-ös frissítés után már meg kell jelennie, esetleg egyel később. Nem tudom, hogy van-e valamilyen késleltetés a riportolásban. Nekem 15 perc után mindig megjelent eddig.


#8

Ha megnyitod a nemhivatalos explorer-t és ott a számlád sora ki van emelve piros háttérrel és látod mellette az IP címedet is, akkor elvileg rendben fut a dolog. Maximum 10-20 másodperc után látható rajta.


#9

min2 helyen megjelentem, okés a dolog, köszi mindkettőtöknek!


#10

Bocs,hogy ide írom, csak a BITG cikk alatt megállt ma kommunikáció. Mi a véleményetek a POS poolokrol?mennyire biztonságos? Valaki használta esetleg a Simple POS Pool-t?Koszonom a valaszaitokat!


#11

Köszönöm nektek - akik ebben részt vesztek -, a Mikron hálózat fenntartását! :muscle:


#12

Yesss. Gratula.


#13

Mikortól lehet törőlni a véletlenúl megynitott számla füleket a walletből? :slight_smile:


#14

Én a kezdetek óta csak ennyit látok:

A Windows Defender SmartScreen megakadályozta egy fel nem ismert alkalmazás futását. Az alkalmazás futtatása veszélyeztetheti a számítógépet.


#15

A Windows Defender SmartScreen megakadályozta egy fel nem ismert alkalmazás futását. Az alkalmazás futtatása veszélyeztetheti a számítógépet.

Én ezt tapasztalom…


#16

Megéri node-ot futtatni? Mennyi a reward, milyen az árfolyam?


#17

Kb az indulás óta használom a tárcát, semmi veszélyeset nem találtam benne. Tény, hogy nem szerencsés, hogy így indul a telepítés, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan orvosolják.


#18

Hogy megéri-e azt neked kell eldöntened. A jutalmak a cikkben is megtalálható pdf-ben vannak részletezve: https://mikron.io/download/Mikron_Node_Reward_REQ_HUN.pdf
Az árfolyam szempontjából jelenleg 1 euro centért tudsz venni 1 Mikron-t a csapattól, szabad piacon meg amennyiért meg tudod szerezni. A tényleges értéke majd később derül ki (ha jól emlékszem az év második felében tervezve) ha bevezetik a tőzsdére. Biztos annál jobb lesz az árfolyam, minél több partnert tudnak megnyerni maguknak, de ezt senki sem látja előre.


#19

tud valaki segíteni jó VPS szerver ahol tudnám futatni a nodet


#20

Én a Vultr VPS-t használom [https://www.vultr.com/?ref=7296550]. Megbízható üzem, mailben üzen, backup lehetőség, DDoS védelemmel. Bankkártyával, PayPallal, Aliplay-el, WeChat Pay-el, vagy BTC-vel is lehet fizetni a szolgáltatásért $2,50/hó szerver ártól.