EOS, LTC, BCH elemzés

Originally published at: https://kriptoakademia.com/2020/01/14/eos-ltc-bch-elemzes

Ebben a videóban három nagy kaliberű coin-ról készítettünk egy-egy könnyed elemzést. Mindháromnak meg van a maga pikantériája, hogy miért kecsegtetőek ezek a grafikonok. Bővebben a videóban.  ◆ Redukáld 20%-kal kereskedési költségeidet a Binance-en ezzel a linkkel! ◆ Ha forintért szeretnél kriptopénzt vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Mr. Coin szolgáltatását! ◆ Kereskedj értékpapírokat, devizátkat, indexeket és kriptot egy helyen…

EOS már ma csinált egy kb. 25%-os rallyt :muscle::grinning:, de tartom tovább.

LTC is szépet ment egész héten, de még azt is tartom tovább…

1 kedvelés

Szerintem felezésig már nem nagyon érdemes eldobni semmit, akkor sem ha rövid távban gondolkozik az ember.
Amit nem értek, hogy ez a szutyok Bitcoin SV mire fel megy 100%-ot…
Komolyan nem értem mivel jobb ez mint a BCH, Bitcoin Diamond, Bitcoin Gold, Bitcoin Green.
Mindegyik a BTC farvizén próbál evickélni, szerintem kb a jószerencse határozta meg, hogy melyik milyen kapitalizáción és elterjedtségen van.

Amióta tavaly forkolt BCH, abszolút nem figyelem az árait pedig épp C.W. miatt érdemes. Hiába egy unszimpatikus tag, de mindig kitalál valamit, valami hírt, hogy mozogjon az ára. Nem tartom kizártnak, hogy van egy komoly Funklubja is, akik minden kijelentésére ad-vesszel reagálnak??? Aki amúgy gyorsan akar pénzt csinálni, akkor ez a legjobb stratégia, ugrálni shortbol longba, és újra és újra. A volatilitás és likviditás a lényeg, vagy tévedek???

tartsad még, 4000 közepe alap hangon!