Esés után konszolidáció


#1

Originally published at: https://kriptoakademia.com/2019/10/04/eses-utan-konszolidacio

A bitcoin kapitalizációja jelenleg 146,68 milliárd dollár körül mozog. A dominanciája 69,6%-os. BTC dominancia: 1D A piac egymás után a harmadik hónapot is pirosban zárta. A Bakkt elindulása nem teljesítette a magas elvárásokat, emiatt a nagybefektetők kedve is medvébe fordulhat. A havi grafikon hasonlóan alakul mint a 2018-as év elején: alacsonyabb csúcsok és a relatíve…


#2

Nem tudom ti, hogy vagytok ,de nekem rossz előérzetem van.
Mindenhonnan jönnek a durvábbnál durvább árelőrejelzések.
Tavaly ilyenkor is ez volt és tudjuk mi következett decemberben.
Én úgy gondolom lesz még egy aljtesztelés, ha nem is megy le 3k-ra, de 5-6k-ig, aztán onnan lassú emelkedés, ami eltarthat akár 1-2-3 évig is.
Felezéstől nem várnék sokat, sőt, utána még esést is!


#3

Hasonlóan látom én is… Szerintem is esünk tovább…Felezéstől én se várok nagy csodát…sőt… lásd LTC felezésénél mi történt… De majd látjuk:)


#4

A történelmet nézve és ugyebár a “történelem ismétli önmagát”. Kb. 12-13 ezerre várom a feleződést.
Mindenkori csúcs 60-70%-án szokott ilyenkor lenni. A feleződés után pedig lassan de folyamatosan emelkedni szokott és kb. 1,5-2 évvel a feleződés után szokott a következő csúcs lenni ezt én 90-100-ra teszem.


#5

Az LTC felezést ne említsük már 1 lapon a BTC felezésével, mert óriási a különbség!


#6

Az LTC is hasonlít egy kicsit a BTC görbére. Az is kb. a feleződéstől számított 1,5-2 évvel lesz csúcson addig oldalaz és lassan emelkedik. A feleződéskor sosem volt hirtelen nagy emelkedés sem az LTC-nél sem a BTC-nél.