Ethereum 2.0 és az ETH árfolyama


#1

Originally published at: https://kriptoakademia.com/2019/05/15/ethereum-2-0-es-az-eth-arfolyama

Egy Cointelegraph interjúban beszélt néhány napja Joseph Lubin, az Ethereum projekt társalapítója és a ConsenSys blockchain szoftverfejlesztő-tanácsadó cég alapítója, a fejlesztés jövőjéről, és a komoly skálázhatósági javulást ígérő Ethereum 2.0-ról. A blokklánc Serenity nevű 2.0 verziója szerinte 18-24 hónapon belül a mostani állapothoz képest ezerszeres skálázhatóságot ér el. A fejlesztést négy ütemre osztották, és nyolc…


#2

Nyilatkozhatnak akárhogy, mindent összevetve is gyenge.

A bitcoin az bitcoin, de ETH-t le fogják taszítani a Top 3-ból.


#3

Jelenleg nem nagyon lehet mire használni az ETH-et. Az ICO-k napjai leáldozóban vannak, a tőzsdék saját tokenekkel viszik tovább az IEO ipart. A dappok közül sokan választják a rivális Tront, Eost és IOST-t csak hogy párat említsek. Az Ethereumra épülő dexek sem remekelnek igazán és mire skálázódnának már oda a helyzeti előnyük.

Az Ethereum alapítvány kincstára is látott már szebb időket. Ha pár bálna lent tartaná az ETH árát, nem tudom kitartanának-e a forrásaik.


Ha kiesnének a TOP 3-ból, az szerintem egy mentális gátat törne át az emberek fejében és akkor megindulnának lefelé.


#4

Az EOS valamint az IOST is erc20-as token. Tehát az Ethereum hálózatán létezik. Az Ethereum a nagy és hatalmas fa, míg az EOS és az IOST ,pedig ezen fa ágán egy-egy levél.


#5

Az EOS tavaly júniusban, az IOST idén februárban vált le az Ethereumról.


#6

Jól tették :muscle:


#7

Valóban, le vagyok maradva. Pörögnek az események. De ,hogy az ETH a favoritom ezen az új információ sem változtat. :slight_smile: