FoodGates: a Vechain is részese a Franciaország és Kína között létrejött megállapodásnak


#1

Originally published at: https://kriptoakademia.com/2019/11/08/foodgates-a-vechain-is-reszese-a-franciaorszag-es-kina-kozott-letrejott-megallapodasnak

Szerdán már voltak arra utaló jelek, hogy a Vechain is kiveheti a részét egy most megkötésre kerülő nemzetközi kereskedelmi megállapodásból, a feltételezések pedig igaznak bizonyultak. A Kína Nemzetközi Import Expo kiállításon tegnap jelentették be a FoodGates program indulását. Blokklánc alapú ellátási lánc szavatolhatja az Európából Kínába érkező élelmiszerek biztonságát A héten Kína és Franciaország elnöke…


#2

Messze ezt az érmét tartom a legéletképesebbnek, lehet durván hangzik, de nekem még a BTC-nél is ígéretesebbnek tűnik hosszú távon.
Az viszont tök fura, hogy ilyen hírekre csak ennyit emelkedik, simán 50% pluszban kellene lennie, főleg ha a kapitalizációját is nézzük.
Én most egyelőre ebből többet nem veszek, van elég, nagyon bízom benne, de az szembetűnő, hogy emelkedni nem nagyon akar.


#3

“Három éven belül az emberek úgy veszik majd igénybe minden nap a Vechain szolgáltatásait, hogy soha nem is fognak tudnak róla.” -
Vechain igazgató, 2018 április


#4

Reméljük.
Mindenesetre az árfolyamon is lehessen majd látni :slight_smile:


#5

Jó volna, ha Európa apránként (idővel) szépen lassan leváltaná a VeChaint valami saját rendszerre!!!


#6

Azért ez egy céges érme, ha becsődöl a cég, megy vele az egész rendszer.
Szóval sokkal kevesebb lábon áll, mint a BTC.

@Tomi nemzetközi a cucc, miért kéne belőle külön európai verzió?


#7

De nem akármilyen hátterű “céges érme”.
Igy nézed, akkor az altok nagy része céges érme, stellar, vagy xrp jó része is egy kézben van, a bányászható érmék amik alapvetően nem “céges érmék”.


#8

Na, akkor nem jól irtam.

Céges érme, azaz egy cég üzemelteti a teljes rendszert gyakorlatilag. Ha ők nincsenek, akkor nem lesz authority node meg nem lesznek partnerek akik adatokat felvigyenek a rendszerbe. Nem a tulajdonlásról volt szó.

Magában kb. semmit nem ér a VeChain, senki nem használná csupán pénzként, csak supply chain adatok validálására.

A Stellar kevésbé függ a fő fejlesztőtől.