Hiba az üzenet küldése során

Kedves Szerkesztők!

Nagyon tetszik ez az oldal, és természetesen örülök az ingyen leckéknek is.
Sajnos azonban csak az 1., a 3., a 4. és az 5. leckét kaptam meg eddig. A másodiknak se híre, se hamva, még a levélszemetek közt sem. Írtam emiatt kétszer válasz az info@kriptoakademia.com címre, de senki nem válaszolt.
Így aztán a https://kriptoakademia.com/kapcsolat oldalon próbáltam felvenni veletek a kapcsolatot, de az elküldéskor azt válaszolja, hogy: Hiba az üzenet küldése során. Akárhányszor próbálom, akkor is “Hiba az üzenet küldése során”
Hát ez elég gagyi!
Előre is köszönöm tehát, ha lecsekkoljátok a mailboxotok, és utána a 2. lecke elküldését.
Köszi
Attila

Szia Attila,
kollégánk elküldte a hiányzó modulokat. Köszönjük, hogy jelezted a kapcsolat oldal hibáját, ennek is utánanézünk.

Sziasztok,

Az miért van, ha válaszolok valakinek a fórumon egyszer jobb fent megjelenik, hogy kinek válaszolok(kis nyilacska + fórumprofilja), máskor meg nem látszik, pedig a neve alatt lévő válasz gombra nyomok.

1 kedvelés

Elméletileg megjelenítési hiba, pár hónapja próbálgattuk Moonbabyvel, a rendszer jelzi, hogy válaszoltál, csak a képernyőn nem látszik nálad.
Ezek szerint azóta sem sikerült javítani a fórummotort :slight_smile:

2 kedvelés

Valami nagyon lassúvá teszi az oldal betöltődését. Több gépen is. IOS-en is és MacOS is. Kb. 2 napja. @Admin @paramin @moonbaby

Másnál működik rendesen?

Normál módon működik az oldal, más nem jelzett gondot. Azóta is lassú nálad?

Az oldal betöltése után 3-4 másodpercre befagy minden egyes oldal megnyitása után. (Nem a fórum, hanem a magazin) Ez azóta van, hogy a legfrissebb safarit használom. Reklámblokkoló is be van kapcsolva. (1Blocker)

Eddig is be volt, ez a hiba kb 4-5 napja jelentkezik nálam. Ha azóta nem csináltatok semmi újat, akkor valamelyik szűrő lehet. Most frissítettem Catalina-ra, lehet az a ludas. Windowson működik blokkolóval is, Macos Chrome-ban működik rendesen, bár ott felugrik a reklám is…

És amikor bejelentkezek akkor duplán duplán jön fel a belépés ablaka:

Először ez:

Majd bejelentkezés gomb után megint bejelentkezés:

image

Nem tudom mit csináltatok, de megjavult.