Ingyen kriptot mindenkinek!


#1

Originally published at: https://kriptoakademia.com/2018/11/08/ingyen-kriptot-mindenkinek

Ebben a rövidke videóban két komoly airdropról számolunk be, ha szeretnél ingyen kriptohoz jutni jelen árfolyamon (~$50) akkor nézd végig a videót!


#2

:rotating_light: KYC :rotating_light:


#3


#4

Ha már van a Blockchainen tárcám, hát megcsináltam. Majd kiderül… Jó kis játék volt ígyestére :sunglasses: Kösz Balázs :ok_hand:


#5

Szivi :kissing:


#6

Ethereum tárcát hogyan tudok telepíteni az eToro alkalmazásban?


#7

meg kell várni, hogy jóvá legyen hagyva a fiókod azután látni fogod az “Add Eth” feliratot, ha arra rákattintottál akkor kapod automatikusan


#8

Egyből regisztráltam a blockchain-re, de azóta se jött meg a stellar, pedig megjött a visszaigazoló mail, arról, hogy a listán vagyok :confused:


#9

akár pár hétbe is telhet míg kiosszák, türelem :slight_smile:


#10

Pár napja nem léptem be, de az minden esetre furcsán hatott, hogy amint listára tettek, úgy a 4 valuta közül az XLM tárcám konkrétan eltűnt. Bár 0-s egyenlegű volt :grin:


#11

Működik?


#12

Még nem tidom, mert nem tudok belépbi, de valami van, mert kaptam tegnap egy ilyen emailt BC-től:

“It’s your turn to claim your free Stellar (XLM)”


#13

Köszi az infot
Megyek is regelni :slight_smile:


#14

Az etoro-val érdekes levelezésem van folyamatban, érdemes odafigyelni az ilyen “apróságokra” is:

Természetesen nem akartam etoro-t használni, csak az airdrop miatt hoztam létre a fiókom és verifikáltam. Amint nálam volt a 20$, ránéztem hol/hogy tudom törölni a fiókom. Valahol a profilom valamelyik fülén az oldal aján találtam egy sima linket close account felirattal, így utánanéztem ennek (meg természetesen google). A válaszok nem voltak egyértelműek a hivatalos faq-ban sem, így írtam egy jegyet a supportra, amiben rákérdetem, hogy ha én véglegesen törölni szeretném a fiókom, akkor a személyes adataim (szigszám, fotók, számlamásolatok etc) sorsa mi lesz, hiszen a close account az csak amolyan befagyasztás, nem törlés.
Itt jött a meglepetés, mert a válasz az volt, hogy azokat még évekig megtartják. Az indoklás ez volt:

Please keep in mind that eToro is obligated to comply with the applicable legislation surrounding record-keeping, which requires us to keep our customers’ personal information on file for several years beyond the time of closure. As per our Terms & Conditions and section 4 of our End User License Agreement/Terms of Use (eToro UK), eToro may retain customers’ personal information after the account is deactivated. By opening an account with eToro, you consented to these terms. For the sake of clarity, we note that the aforementioned is also in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR) and specifically Recital 65 thereof.

Ezzel több probléma is van már első olvasatra is:

  • Egy mezei ToU nem tudja felülírni a GDPR-t, tehát kvázi tökmindegy mit fogadtam el regisztráláskor, ha nekem jogom van törölni az adatokat, akkor ők csak egy másik konkrét törvényre hivatkozhatnak, ami kötelezi őket a megtartásra. Ezt a törvényi hivatkozást nem küldték el kérés után sem (eddig)
  • EU állampolgár lévén rám nem a UK ToU vonatkozik, mert van külön EU-s is az oldalon. Ebben sehol nincs olyan rendelkezés amire ő hivatkozik. Sem a 4-es pontban sem sehol máshol.
  • Viszont van egy Privacy Policy-jük, amiben kerek perec le van írva, hogy kérhetem az adataim törlését, és kötelesek törölni.

Úgyhogy ezeket megírtam nekik, mire 2 napig csönd volt a válasz, aztán frissítették a jegyem azzal, hogy továbbküldték felső szintre az észrevétreleimet. Most újabb 2 napja csend van.
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége :smiley:


#15

Köszi, hogy ezt ilyen gazdagon kifejtetted. Oda még nem is regisztráltam. Pótolni fogom, ha még nem késő… :grinning:


#16

Ha lesz fejlemény, majd azért írd meg. Amint megkaptam a bónuszt és kiutaltam nekem is ugyanez a tervem.


#17

Sziasztok!

Ez a lehetőség időkorlátos volt vagy még mindig él? Tegnap elkezdtem a verifikációs folyamatot, de tőlem mindenáron befizetést akar, hogy 100%-os legyen. Ráadásul minimum befizetésre 200$-t akarnak levonni.Ti tapasztaltatok ilyet? Előre is köszönöm.


#18

Én 3 napja csináltam meg, nem kért befizetést a végén. Tegnap jött is a levél, hogy a verifikáció sikeres volt, létrehoztam az ETH tárcát, kiléptem-beléptem és meg is kaptam a 0.1 ETH-ot. Ha feltöltötted a kért dokumentumokat, akkor szerintem várj egy-két napot, hátha jön majd neked is az örömhír, meg a jutalom utána.


#19

Köszönöm! Akkor várok, hogy jóváhagyják.


#20

Ma én is megpróbálom …