Kérdések - Válaszok FAQ

Ha még kezdő vagy itt tedd fel a kérdésed. Válaszolunk.

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy veszélyes vagy veszélytelen a pénztárcámra nézve, ha az üzenet aláírása opciót használom BTC/LTC/DOGE core walleteknél, a címeim hitelesítésére? (Coinpot fiókhoz szeretnék címeket kapcsolni, és ott szeretném a sign message-t használni. A művelet egyszerűnek látszik, de mivel nem tudom a háttérben mi történik ezért szeretnék hozzáértőktől infót.:slight_smile: )

Sziasztok, Nem tudom hogy jó helyen járok- e. :slight_smile: de van 8 db bitcoin bányász gépem amit szeretnék eladni. Nekem üzemeltették, így abszolút nem értek hozzá, és nem is szeretnék a továbbiakban foglalkozni vele. Hol lehetne szerintetek eladnom? Illetve mennyi lehet az ára most? köszönet a válaszért. Üdvi: Ingrid
Ja, ennyit tudok róluk:

GÉPEK:

1 db fcas14 passziv hűtéssel ellátott board beépítve egyedi firmware-vel telepítve

Board:

36 db A2 chip 28nm darabonkent 128k belső cache-vel ellátott egyedi gyártásu művelet végző egység laponként 7,5 Mhs / lap

1db controll unit laponként

512Mb ram passziv laponként

1200w tápegység,

központi vezerlő egység arm core4 1MB belső cache

2Gb ram,

SD kártya háttértár,

USB kimenet

Kaptam ma egy ilyet.

Magyarul, németül, oroszul még menne, de angolul csak sejteni tudom…

Kösz

Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a Ledger Manager nem ismeri fel a Ledger Nano-S-t hiába csatlakoztatom meg Írom be a PIN-t ugyan úgy kéri továbbra is, hogy csatlakoztassam.
Egy másik számítógépen pedig gond nélkül betudok lépni… Mi lehet a probléma?
Válaszokat előre is köszi.

Sziasztok!

Szeretnék egy tokent/coint indítani. Akoncepció már összeállt és a weblap és a dizájn is kész.
A kérdésem szerintetek melyiket érdemes választani:

waves token (ezt ismerem és tetszene remélem fejlődni is fog)
ethereum token (ismerem, de már tudást igényel és mostanában sok negatív hírt olvasok róla)
omni token (nem ismerem)

Előre is köszönöm: Imi

Üdv!

Előre elnézést amiatt,hogy lusta vagyok és inkább először kérdezek aztán nézek utána, de órák óta böngészek és nem akar tisztulni a téma.
Nagyjából cryptoszűz vagyok és érdekelne egy hosszabb távú befektetés pár valutába…
Na most a kérdésem, hogyan kezdjem el?
Kell egy pénztárca amit olvastam, ez oké, erre hogyan tudok kriptovalutát tenni? walletről tudok fizetni érte? Vagy ez teljesen különálló kereskedő felület? Enyhén zavaros nekem ez a témakör, megköszönném, ha letisztázná nekem valaki…
3-4 coinból álló portfóliót szeretnék majd összeállítani, 2 nagyobb és 2 kisebb/újabb valutából (nemtudom ez az info lényeges-e)
Érdekelne még továbbá az esedékes fee is,mind a exchange felületen illetve a wallet felületen is. (ha van itt is ott is 2-3% fee akkor ugye azzal számolni kell és alapból -6%-os roi-val indulni lehet már rossz kezdés…)

Előre is köszi a válaszokat!

Sziasztok. Mit érdemes bányászni? Zcash-t bányásztam eddig, de ugye ott már emelkedett a difficulty.

Sziasztok, ripple (xrp) -t szeretnék venni a coinmama-n, de a xrp pénztárcámhoz tartozó cimkét is kér, ezt hol találom? Ledger s-em van, de csak a kódot tudom onnan kimásolni. köszi a választ.

Sziasztok!
A crypto.com alkalmazása megbízható és kezdésnek jó lehet, ha ide regisztrálunk és innen vásárolunk? Vagy Ti melyiket ajánljátok kezdőnek?
Köszönöm.
Barbi

Én nem ismerem. Blockchain nagy is, megbízható is…

üdv azt szeretném megkérdezni hogy a beérkezett fogadott btc miért nem jelenik meg az egyenlegem dollárban a blockchain pénztárcám jobb felső sarokban

Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy atomic wallet pénztárcábol hogyan lehet kifizetést kezdeményezni , mert egyszerüen nem tudok rájönni. Elöre is köszönöm a válaszokat.

Szívesen olvasnék a crypto.com oldal kapcsán egy velős cikket.

Akkor már 1x privátban kértem , most szólok utoljára !

  • Töröljétek az accomat + minden adatomat a KA minden szerveréről minden fórum motorjából minden felületéről és nyilvántartási adatbázisából!

  • Köszönöm de nem akarok email-ket, hírlevelet kapni!

  • Ezen kívül vegyétek már a fáradtságot hogy a hazai és nemzetközi GDPR szabályzatnak megfelelően legyen kilépés gomb a KA felületén mert azért 2020 ban vicc , hogy nem lehet egy acc-ot magamtól megszüntetni !

Előre is köszönöm.

Üdv !

Tudja valaki,mitől lódult meg a VeChain árfolyama? Az,hogy pár nap alatt több duplájára emelkedett,nem érne meg egy elemzést?

Sziasztok Kérdésem az lenne hol talalom a memo szamot Exodus walletben asztali verziom van. fontos lenne coinok kivételéhez köszönetel Csaba

Nemtalálok leírást sehol az EXODUSZ 21.1.18 alkalmazásra.Kérdésem még: Van-e ennek a pénztárcának TAG száma?
Üdvözlettel: Muntyán Tivadar

1 kedvelés

Sziasztok! 3 éve mikor vettem egy Ledger Nano S hardwer Wallet-et, azt halottam,olvastam róla, hogy amikor egy pénztárcát a memória hiány miatt nem tudsz rátölteni, nyugodtan letörölhetsz egyet, mert ha újra visszarakod rá, nem veszik el semmi. Nos én megtettem, újra telepítettem de üresen töltötte rá vissza. Hogyan tudnám újra visszakapni azt az állapotot? Értem én a 24 szavas visszaállítást, de melyik állapotra áll vissza? Konkrétan feltettem a BTH,ETH, DOGE,NEO és STR-t. Viszont közben letöröltem a DOGE-t. Később rátöltöttem újra de egy üreset telepített a stick-re. Most igyekszem minden aktuálisan rajta lévőt átutalni egy külső ( ideiglenes számlára ) és MOST a kérdés: vissza kell állítanom a 24 szóval? Üdv: Zsolt

Sziasztok!
Kb. 1 hónapja regisztráltam a Binance-re a megadott linken, de mégsem kaptam vissza a kifizetett jutalékok 20%-át. Mi lehet a probléma megoldása?
Üdv, R.