Közel hatvanan vásároltak már Mikront

Originally published at: https://kriptoakademia.com/2018/12/18/kozel-hatvanan-vasaroltak-mar-mikront

48 óra múlva zárul a magyar fejlesztésű blokklánc projekt, a Mikron ICO-ja. A december elseji indulástól számítva eddig közel hatvanan vásároltak valamilyen mennyiségben a publikus kibocsátás során. A zárás előtt, vásárláskor még extra 5% mikronnal jutalmaz a rendszer. Csapj le rá! Hogy mit csinálj a megvásárolt vagy megszerzett mikronnal? Légy a közösség fontos tagja és…

Azt lehet tudni, hogy a hathárom, a pókerakadémia és a KA hármasból, hogy oszlik meg a vásárlók aránya?

Egyébként én több vásárlóra számítottam. De aki sose probált még crypto-t vásárolni, azt úgy fogadni, hogy 1000 eur-ról indult a számláló az azért nem volt túl elegáns húzás. Persze lehetett kevesebbért is venni, de még itt a fórumban is azt hitték páran, hogy ennyi az induló összeg.

Nem baj, most ilyen a piac, kell pár év mire visszatér a jókedv és ömleni fog a pénz, nem szabad feladni :wink:

1 kedvelés

Mondjuk ennél énis többre számítottam, de kíváncsi lennék, hogy a piackutatás után mennyire számítottak a kezdeményezők.

1 kedvelés

Benne volt az is nem volt fent a team tagjai ,meg roadmap sem valami pontos ,ezt kellet volna orvosolni és 1000 eur lejjebb kellet volna tenni ,stakelés kiváncsi lesz videó vagy valami segítség mert így az is halott ügynek gondolom

Megelőztél…
Pont erre lettem volna kiváncsi én is.
Bevallom én látatlanban 20-t mondtam volna.

Miért lenne halott ügy? Futtatod a pénztárcát éjjel-nappal benne a szükséges mennyiségű mikronnal. Ha fut a nap 90%-ban, akkor érkezik a jóváírás, ha nem, akkor nem.

1 kedvelés

Mondjuk én akarok majd futtatni egyet, ha már fut 2 másik elfér azon a gépen mégegy :slight_smile: de kell hozzá még 750 mikron :smiley:

Szerencse, hogy még tart az ICO :wink: ~2500HUF-ból meg is van a node :slight_smile:

Ezek szerint nem csak álmodtam ezt, hogy tegnap beszélgettünk itt. Szóba sem jönnének ilyen kérdések, ha a honlapon minden fent lenne, de így kénytelenek az emberek okoskodni, kombinálni. Szerintem is bölcsebb lett volna egyszerűen csak leírni, hogy most 20 vagy 5 fő a csapat tagja. Egyiker paramin írta, Másikat András mondta.

1 kedvelés

akkor te tudod, hogy 5 vagy 20 fős a csapat. mennyi?

A szűkebb csapat 5-10 fős, a tágabb csapat 20+ fős. Nehéz meghúzni a határt köztük :wink:

Igen, de nem nyilatkozom olyan információkról, amit nem oszt meg a csapat nyilvánosan, mert nem lenne etikus. Ezért irreleváns, hogy ismerem-e a csapatot. Ugyanakkor nem is állok vélek érdekellentétben, bár akkor is ez lenne a véleményem. :slight_smile:

1 kedvelés

köszi

Disclaimer: támogató tag vagyok a microcoin közösségben, nem fejlesztő, nem ilyesmi, csak simán tag, úgynevezett érdekellentét nélkül, és azért anélkül, mert az mcc nonprofit… Azért szólok hozzá, mert itt negatív hangvételben lett említve az a projekt.
Szerettem volna a mikron közösségben is tag lenni, de nagyon úgy fest, hogy ez nem fog sikerülni, és nem miattam.

ON

Na b+ itt lett kemény a sztori.
Nem akartam én lenni az ünneprontó, mert jó szívvel viseltetek a magyar projektek irányába, de mégis mi a f.szt képzeltetek, hogy senki nem fog rávilágítani a problémás foltokra? Ezt kulturált helyeken nagyon-nagyon udvariasan megköszönik, és a csillagokat is leígérik az égről, hogy javítva lesz, nem pedig hozzászólásokat törölnek.
HOZZÁSZÓLÁSOKAT TÖRÖLNEK, mint a csicska jutubon meg a fészen, ha nem vagy neoliberális, és nem az ő szekerüket tolod. Ez lesz az etalon itt is ezentúl?

Szó nélkül hagytam a scam-gyanús email megkereséseket a mikronnal, ahol le lett írva MINDEN, amit a kriptosuli sorozatban felkiáltójelesként említettetek, hogy gyanús, vigyázz az ilyennel.

Mindenki úgy marketingezi magát, ahogy tudja, meg hát macipiac van, oké. Minden egyes nap jöttek a mikronos cikkek, tele mellébeszéléssel, nem baj, ezekkel is okosabbak vagyunk, oké. Nincs probléma.

Nem csináltok ICO-oldalt, Magyarországon nem divat a transzparencia, érthető, pedig a közösség kíváncsi lenne a számokra, és pont egy kriptós közösségnek kellene kilépnie a régi megszokások medréből. Nincs baj ezzel sem, lassan indulnak be a dolgok, bátorság kell ahhoz, hogy kiálljon az ember mások elé.

Ezután, mikor elkezdődik a beszélgetés róla, mert hogy információ az nincsen, nekiálltok hozzászólásokat törölni, érdekellentétre hivatkozva? Ez most komoly? 2018-ban? Kriptoföldén? Mi lesz a következő? Angyalos képekkel osztatok meg fejfájdítóan ostoba ezoterikus bölcsességeket, mint ahogy a fészen szokás?

Részemről ezt a bulit passzolom, egy élmény volt srácok.

Kérem kapcsolja ki.

@Pas írd meg priviben a mikron címedet légyszíves, van 950-em a kommentjeimből, azt odaadom neked, és akkor megvan a node-ra való mennyiséged.

1 kedvelés

@VatosLocos, a csapat magja 5-7 fő, de a teljes csapat húsz feletti.

Néhány napja elkészült a Fórumszabályzat, ami elmondja mit szabad és mit nem a fórumon. A megnövekedett fórum aktivitás megköveteli, hogy legyenek szabályok és a szabályok betartására is figyeljünk.

Ebben a topikban volt néhány olyan hozzászólás, ami ezeknek a szabályoknak nem felet meg, és ezért törlésre került. A jövőben is figyelni fogunk rá, hogy a közösség tagjai betartsák az érdekükben hozott szabályokat, ez mindenkinek az érdeke.

Itt félreértés lesz, a kommentek nem a kérdések (amik közben mint mindig, most is megválaszolásra kerültek) miatt lettek törölve, hanem a szabályzat 2-3-as pontjának megsértése miatt. A moderátorok legjobb tudásuk alapján hoznak döntést moderációs kérdésekben, vitás esetekben lehet konzíliumot kérni. :wink:

Szóval azért lett a hszem törölve mert leírtam, hogy András azt nyilatkozta, hogy 5 főből áll a csapat?

A kérdésed és a válasz is itt van fentebb.

Van pénzvisszafizetés? Nekem ez így, hogy folyamatosan töröltök már nem szimpatikus

1 kedvelés

Miért lett törölve a hozzászólásom?

1 kedvelés