Közel hatvanan vásároltak már Mikront

A szűkebb csapat 5-10 fős, a tágabb csapat 20+ fős. Nehéz meghúzni a határt köztük :wink:

Igen, de nem nyilatkozom olyan információkról, amit nem oszt meg a csapat nyilvánosan, mert nem lenne etikus. Ezért irreleváns, hogy ismerem-e a csapatot. Ugyanakkor nem is állok vélek érdekellentétben, bár akkor is ez lenne a véleményem. :slight_smile:

1 kedvelés

köszi

Disclaimer: támogató tag vagyok a microcoin közösségben, nem fejlesztő, nem ilyesmi, csak simán tag, úgynevezett érdekellentét nélkül, és azért anélkül, mert az mcc nonprofit… Azért szólok hozzá, mert itt negatív hangvételben lett említve az a projekt.
Szerettem volna a mikron közösségben is tag lenni, de nagyon úgy fest, hogy ez nem fog sikerülni, és nem miattam.

ON

Na b+ itt lett kemény a sztori.
Nem akartam én lenni az ünneprontó, mert jó szívvel viseltetek a magyar projektek irányába, de mégis mi a f.szt képzeltetek, hogy senki nem fog rávilágítani a problémás foltokra? Ezt kulturált helyeken nagyon-nagyon udvariasan megköszönik, és a csillagokat is leígérik az égről, hogy javítva lesz, nem pedig hozzászólásokat törölnek.
HOZZÁSZÓLÁSOKAT TÖRÖLNEK, mint a csicska jutubon meg a fészen, ha nem vagy neoliberális, és nem az ő szekerüket tolod. Ez lesz az etalon itt is ezentúl?

Szó nélkül hagytam a scam-gyanús email megkereséseket a mikronnal, ahol le lett írva MINDEN, amit a kriptosuli sorozatban felkiáltójelesként említettetek, hogy gyanús, vigyázz az ilyennel.

Mindenki úgy marketingezi magát, ahogy tudja, meg hát macipiac van, oké. Minden egyes nap jöttek a mikronos cikkek, tele mellébeszéléssel, nem baj, ezekkel is okosabbak vagyunk, oké. Nincs probléma.

Nem csináltok ICO-oldalt, Magyarországon nem divat a transzparencia, érthető, pedig a közösség kíváncsi lenne a számokra, és pont egy kriptós közösségnek kellene kilépnie a régi megszokások medréből. Nincs baj ezzel sem, lassan indulnak be a dolgok, bátorság kell ahhoz, hogy kiálljon az ember mások elé.

Ezután, mikor elkezdődik a beszélgetés róla, mert hogy információ az nincsen, nekiálltok hozzászólásokat törölni, érdekellentétre hivatkozva? Ez most komoly? 2018-ban? Kriptoföldén? Mi lesz a következő? Angyalos képekkel osztatok meg fejfájdítóan ostoba ezoterikus bölcsességeket, mint ahogy a fészen szokás?

Részemről ezt a bulit passzolom, egy élmény volt srácok.

Kérem kapcsolja ki.

@Pas írd meg priviben a mikron címedet légyszíves, van 950-em a kommentjeimből, azt odaadom neked, és akkor megvan a node-ra való mennyiséged.

1 kedvelés

@VatosLocos, a csapat magja 5-7 fő, de a teljes csapat húsz feletti.

Néhány napja elkészült a Fórumszabályzat, ami elmondja mit szabad és mit nem a fórumon. A megnövekedett fórum aktivitás megköveteli, hogy legyenek szabályok és a szabályok betartására is figyeljünk.

Ebben a topikban volt néhány olyan hozzászólás, ami ezeknek a szabályoknak nem felet meg, és ezért törlésre került. A jövőben is figyelni fogunk rá, hogy a közösség tagjai betartsák az érdekükben hozott szabályokat, ez mindenkinek az érdeke.

Itt félreértés lesz, a kommentek nem a kérdések (amik közben mint mindig, most is megválaszolásra kerültek) miatt lettek törölve, hanem a szabályzat 2-3-as pontjának megsértése miatt. A moderátorok legjobb tudásuk alapján hoznak döntést moderációs kérdésekben, vitás esetekben lehet konzíliumot kérni. :wink:

Szóval azért lett a hszem törölve mert leírtam, hogy András azt nyilatkozta, hogy 5 főből áll a csapat?

A kérdésed és a válasz is itt van fentebb.

Van pénzvisszafizetés? Nekem ez így, hogy folyamatosan töröltök már nem szimpatikus

1 kedvelés

Miért lett törölve a hozzászólásom?

1 kedvelés

mert bizonyította hogy igazam van?

1 kedvelés

A marketinges nyilatkozata volt. Ez miért és mit szegett meg?

1 kedvelés

Szerintem sem hangzott el semmi olyasmi, amit eddig innen-onnan a fórum alapos olvasásával nem tudhatott az ember.

Két dolog lehetséges, az aki törölt csak néha olvassa a fórumot vagy túlreagálta a dolgot. (Jó, van harmadik opció is, de most sarkosítok)

Én szeretnék kérni egy konzíliumot és menjünk át részletesen az adott törölt hozzászóláson. Melyik volt az a részlet, ami kicsapta a biztosítékokat.

1 kedvelés

Ez itt a Kripto Akadémia fóruma. A Kripto Akadémiával kapcsolatos kérdésekben tudunk elsősorban segíteni. A Mikronnal kapcsolatos kérdéseket az info@mikron.io email címen, vagy a Mikron discord csatornáján érdemes feltenni.

De mit szeget meg a hozzászólásom?

1 kedvelés

Akkor konkrétan írd le idézve, hogy melyik hszem szegett szabályzatot és miért

1 kedvelés

Erre Én is kíváncsi lennék mert úgy érzem kicsit hatalmadat gyakorlod és nem jogosan törölgetsz.

1 kedvelés

Konzílium kérés nyugtázva, a moderátorok összedugják a fejüket és egyeztetnek hamarosan. :slightly_smiling_face:

Én sajnálnám Petit és Mikit, szerintem szegényebb lenne nélkülük a fórum, de ők és ti tudjátok

4 kedvelés

Köszi. Bizonyos mértékű kritikát, egyéni véleményt, szarkazmust, negatív de a közösséget érintő szándékában pozitív véleményt szerintem lehessen írni. Az persze mindenkinél más hol a határ, azért is kértem, mert volt itt olyan hozzászólás ami vitatható talán, de volt olyan is, ami előtt értetlenül áll az ember, hogy miért lett törölve.

4 kedvelés