Közel hatvanan vásároltak már Mikront

Konzílium kérés nyugtázva, a moderátorok összedugják a fejüket és egyeztetnek hamarosan. :slightly_smiling_face:

Én sajnálnám Petit és Mikit, szerintem szegényebb lenne nélkülük a fórum, de ők és ti tudjátok

4 kedvelés

Köszi. Bizonyos mértékű kritikát, egyéni véleményt, szarkazmust, negatív de a közösséget érintő szándékában pozitív véleményt szerintem lehessen írni. Az persze mindenkinél más hol a határ, azért is kértem, mert volt itt olyan hozzászólás ami vitatható talán, de volt olyan is, ami előtt értetlenül áll az ember, hogy miért lett törölve.

4 kedvelés

Vajon a fenti beszélgetés miatt szökött egekbe a Bitcoin? :thinking: Mert akkor lehet, hogy megérné folytatnotok :stuck_out_tongue:

3 kedvelés

Hol a Fórum szabályzat ,mert nekem nem sikerült megtalálni hirtelen ,másik kérdésem mit írt ,hogy törölni kellet ,pontosan leírva szabályzatot , melyik pontjait sértette meg ,mert így elég ködös az egész .

Itt: Kripto Akadémia fórumszabályzat

Volt pár hozzászólás a csapat létszámáról. A vásárlók és a csapat 60/20+ számadataival való enyhén szarkasztikus, kicsit provokatív, de határon mozgó kritikai megnyilvánulás, élcelődés.

Volt olyan amit nem értettem, egy video, szerintem tudod melyik, máshol szerepel a fórumon a hozzászólások között, az is törölve lett.

Amit nem értek miért lett törölve hiszen az érmét kibocsátó marketinges ember nyilatkozott benne. Miért és mi formában szegtem emiatt szabályt azt mai napinóg nem tudom, de nyilván a kedves fórum admin majd megmagyarázza, vagy nem hiszen Őt nyilván nem ellenőrzi senki mert akkor kérdések merülnének fel irányába is.

Véleményem szerint a létező legrosszabb megoldás volt ezeknek a hozzászólásoknak a törlése. Én is emlékszem például Pethical legelső hozzászólására és szerintem az semmilyen sértő vagy személyeskedő dolgot nem tartalmazott. Ezzel csak azt az érzést keltik az adminisztrátorok a felhasználókban, hogy nem tudják kezelni a különféle konfliktus-helyzeteket, illetve hogy valami takargatnivalójuk van. A törléssel nem oldják meg a meglévő problémákat, hanem továbbiakat csinálnak úgy, hogy az eredeti probléma megmarad. Ráadásul totál szétzilálják vele a fórumot is, mert a törölt hozzászólásokra is érkeztek válaszok, az új olvasóknak pedig halvány gőze sem lesz arról, hogy mire vonatkozik az adott válasz, mert ugye az eredeti hozzászólást törölték.

2 kedvelés

Mikron van eladó.

huh én is sokkal többre számítottam
ez megingatott abban, hogy vegyek

Én szívesen megveszem minden hisztériakeltőtől az eladó Mikronját! :smiley:

4 ezret szívesen átadok. 0.3 eter

Szóval nem hiszel a projektben, nem érzed értékesnek, és drágábban akarod eladni a Mikronjaid, mint amennyiért vetted? :D:D:D:D

annyiért akarom amennyiért vettem. lehet rosszul számoltam. számold ki, neked mennyi jön ki. én amúgy nem igazán hiszek a magyar projektekben, jófejségből adtam leginkább, mert tetszettek a cikkek, de itt nagyon azt mondják, hogy a kriptoakadémia nem egyenlő mikron. utóbbaik pedig nem igazán voltak most jófejek.

Én is szívesen váltom 1:1-be btcn
:joy:

Alapból úgy kellett volna az egész sale-t pörgetni, hogy egyre drágábban adni, és nem egyre több mennyiséget adni. Épp ez a logikátlanság szüli a már most -50%-kal meg ingyen adogatott jelenséget.

Pont így adták emlékeim szerint. Először +20% ajándékot adtak, majd +15-öt, utána +10-et, végül +5-öt. Így egy mikron egységára egyre drágább. Nem értem mire gondolsz az egyre több mennyiséggel.

Nem tudom hogy jött ki Nálad, hogy egyre drágább az egységár :smiley: mindegy.
A lényeg, hogy a működő koncepció úgy néz ki, hogy első két hétben 0.01 euro a második fázisban már 0.02 euro és végül 0.04 euro. Ez csak egy példa minden matek és actual számok nélkül.

Hát barátom kezdj el számolni, utána röhögj.
Első szakaszban +20%, utána +15, utána +10, utána +5.
De segítek neked kiszámolni, ha nem megy.
Ha első szakaszban vettél mondjuk 10 euróért, akkor kaptál 1000 + 200 Mikront, tehát 0,83 centért kaptál egy Mikront.
Ha a második szakaszban vettél mondjuk 10 euróért, akkor kaptál 1000 + 150 Mikront, tehát 0,87 centért kaptál egy Mikront.
Ha a harmadik szakaszban vettél mondjuk 10 euróért, akkor kaptál 1000 + 100 Mikront, tehát 0,91 centért kaptál egy Mikront.
Ha a negyedik szakaszban vettél mondjuk 10 euróért, akkor kaptál 1000 + 50 Mikront, tehát 0,95 centért kaptál egy Mikront.
Ebből jól láthatod, hogy drágult az egységár.