Szóval nem hiszel a projektben, nem érzed értékesnek, és drágábban akarod eladni a Mikronjaid, mint amennyiért vetted? :D:D:D:D
Közel hatvanan vásároltak már Mikront
annyiért akarom amennyiért vettem. lehet rosszul számoltam. számold ki, neked mennyi jön ki. én amúgy nem igazán hiszek a magyar projektekben, jófejségből adtam leginkább, mert tetszettek a cikkek, de itt nagyon azt mondják, hogy a kriptoakadémia nem egyenlő mikron. utóbbaik pedig nem igazán voltak most jófejek.
Én is szívesen váltom 1:1-be btcn
Alapból úgy kellett volna az egész sale-t pörgetni, hogy egyre drágábban adni, és nem egyre több mennyiséget adni. Épp ez a logikátlanság szüli a már most -50%-kal meg ingyen adogatott jelenséget.
Pont így adták emlékeim szerint. Először +20% ajándékot adtak, majd +15-öt, utána +10-et, végül +5-öt. Így egy mikron egységára egyre drágább. Nem értem mire gondolsz az egyre több mennyiséggel.
Nem tudom hogy jött ki Nálad, hogy egyre drágább az egységár mindegy.
A lényeg, hogy a működő koncepció úgy néz ki, hogy első két hétben 0.01 euro a második fázisban már 0.02 euro és végül 0.04 euro. Ez csak egy példa minden matek és actual számok nélkül.
Hát barátom kezdj el számolni, utána röhögj.
Első szakaszban +20%, utána +15, utána +10, utána +5.
De segítek neked kiszámolni, ha nem megy.
Ha első szakaszban vettél mondjuk 10 euróért, akkor kaptál 1000 + 200 Mikront, tehát 0,83 centért kaptál egy Mikront.
Ha a második szakaszban vettél mondjuk 10 euróért, akkor kaptál 1000 + 150 Mikront, tehát 0,87 centért kaptál egy Mikront.
Ha a harmadik szakaszban vettél mondjuk 10 euróért, akkor kaptál 1000 + 100 Mikront, tehát 0,91 centért kaptál egy Mikront.
Ha a negyedik szakaszban vettél mondjuk 10 euróért, akkor kaptál 1000 + 50 Mikront, tehát 0,95 centért kaptál egy Mikront.
Ebből jól láthatod, hogy drágult az egységár.
Nagyon szuperül kiszámoltad.
Itt az a bökkenő, hogy útközben ingyen mikron született ami a tőzsdére kerüléskor elég nagy hátrány. Az emelkedő ár viszont egy elég jó direkció lett volna az ár gyors csökkenésének megfékezésére a tőzsdére kerüléskor. Ergo aki hamar szállt be kevesebb esélye van minuszba menni.
Ja és barátom a 0.83 cent-et nehéz volt feldolgoznom. Az nincs egy cent sem. Úgyhogy tovább nevetek, hamár ilyen jól személyeskedsz mint számolsz.
Úgy érzem értelmetlen tovább diskurálnunk. Boldog karácsonyt!
Hol született ingyen Mikron? Egy ember beírt valamit talán hogy átutalja annak a mikronját aki kéri. Gondolom azt amit itt pár hozzászólásért kapott. Vagy másra gondolsz?
Mármint az előbbiek. Hiszen ők azok akik töröltek.
Passz, teljesen átláthatatlan a felépítés számomra. Legalább annyiban tiszta vizet lehetne önteni a pohárba, hogy a KA-ból ki tagja a mikronnak is, ki itt a moderátor. lehet-e megvitatni a mikron hiányosságait a jövőben stb. vagy ez itt tabu, mert kvázi a cég egyik honlapja. ezt is el lehet fogadni, hiszen a többi ico és kripto tulajdonos sem szereti a kritikát és kitesz a telegram csoportból ha nem csak csupa jó dolgot írsz
Számomra is egyre zavarosabb a mikron ICO és a mögöttes dolgok. Amit értek az a ICO utáni működési rendszer, a fórum felépítés és jutalmazás, meg amire ki lett találva, ezek jó ötletek és értem is. De maga az ICO kivitelezése az…
Aki a 10 ezer mikronjához kapott még plusz 2 ezret az nem fogja fogni a fejét, hogy a 120 euro helyett csak 110ert adja el, hiszen igy is pluszban kijön. A kérdés, hogy ez mennyire hasznos vagy hátrányos.
Ha már ilyen kevesen vagyunk, nem kéne egy klubot szervezni? Ott továbbgondolhatnánk a dolgot.