Kriptósok, segítsünk!

A Facebook letiltotta a Bitcoin Bázis oldalát. Nem csak a FB oldalt, de semmilyen bitcoinbazis.hu -s linket nem enged megosztani.

Úgy gondolom, ha tényleg közösség vagyunk, akkor itt az idő, hogy tényleg egyként lépjünk fel, és jelezzük a Facebooknak nemtetszésünket. Hiszen nem tudhatjuk melyik kriptós oldal lesz a következő.

Mi a teendő?
Próbálj meg megosztani bármilyen bitcoinbazis.hu-s linket FB-n, vagy elküldeni üzenetben valakinek. A megjelenő hibaüzenetnél kattints a “ha nem értesz egyet jelezd nekünk” linkre.

A Bitcoin Bázis cikke: https://www.bitcoinbazis.hu/facebook-cenzura-bitcoinbazis-fb-oldal/
Facebook bejelentésük: https://business.facebook.com/bitcoinbazis/photos/a.1751420318474501/2564503220499536/

Bővebb infó, hogyan segíthetsz:
https://kriptokereso.blog.hu/2020/02/16/tiltotta_a_facebook_a_bitcoinbazist

Köszi, hogy felhívtad a figyelmet rá! Én reportoltam pár cikknél, hogy szerintem ez valószínűleg nem egy tiltólistás dolog, javaslom másoknak is. Remélem összejön a srácoknak ennek a tiltásnak a visszafordítása, ez közös célunk!

1 kedvelés

Király, köszi! Már mennek ám a konteók, hogy lehet ez egy Libra előtti nagytakarítás része. Remélem azért nem ennyire súlyos a helyzet :confused:

Bizonyára a Libra sikeréhez arra van szüksége a facebooknak (aki több, mint 1 milliárd embert el tud érni és kb. végtelen pénze van), hogy letiltsanak egy 3000 követős facebook oldalt, vagy mind az 5-öt ami Magyarországon üzemel, mert ezek fogják meggátolni a terjeszkedésben… :smiley:
(Természetesen szerintem sem ok, hogy ez történt, csak az összeesküvés elméleteket nem szeretem :slight_smile: )

Természetesen én sem látom értelmét a dolognak ebben a formában :smiley: Az valószínűbbnek tűnik, hogy benézett valamit az automata. Ha mindemellé még kaptak pár jelentést (bármi miatt is) néhány usertől, az már egyenes út a blokkoláshoz.
Egy ismerősöm azzal szórakozik pl FB-n, hogy jelenti valamelyik postját annak, aki nem szimpi neki, majd örömmel látja, hogy az embert hetekre tiltja a FB.
Szerintem ez technikailag simán működhet oldalakkal is.

1 kedvelés

Nekem is ez a gyanús, vagy sok olyan kulcsszó volt, amire ugrott az automata (ICO, tőzsde, nemtom)

És valami csoda folytán most a semmiből:

1 kedvelés

Ez jó hír.
Ezek szerint valószínűleg ez egy hiba volt és nem egy szándékos dolog.

Remélhetőleg észlelte az AI, hogy elkezdtünk kattintgatni, és korrigált :slight_smile: Vagy a fene tudja :smiley: