Ledger Nano S | Hogyan használjam?


#1

Originally published at: https://kriptoakademia.com/2018/02/25/ledger-nano-s-hogyan-hasznaljam

Ebben a videóban megismertetem a Ledger Nano S használatát lépésről-lépésre. Feltelepítem az alkalmazásokat és megmutatom, hogy hogyan kell fogadni és küldeni. A Legder wallet hivatalos oldala ahonnan mi is vásároltunk


#2

Telepítettem a ledger live programot.Rendben működik is .
A problémám , hogy nekem 2 db nanom van . Tudjátok esetleg hogyan tudnék 2 nanot hozzárendelni a live-hoz ?


#3

személy szerint csak 1 db nano-m van, így nem tudom, hogy milyen lehetőségeid vannak arra, hogy 1 live-ra 1 nano-t párosíts. első blikkre szerintem nem megoldható de utána olvasok és jelentkezem a későbbiekben.


#4

amúgy nem látom akadályát 2 nano párosításához csak a tárca az ami akadályt okozhat


#5

Nekem nincs még nano-m. Viszont azon gondolkodtam meg úgy tudtam meg, hogy ha veszek egy új nanót akkor a kulcs szavakkal visszaállítható a tárca. Ezt nem csinálhatja meg akkor bárki a tárcámmal? Valami módon csak tudja a rendszer, hogy azokhoz a szavakhoz melyik tárca tartozik. Vagy a legner-nél van meg minden vagy nemtudom.


#6

Szia @Elroi! A kulcsszavakkal akkor tudod vissza állítani a korábbi egyenleged ha már rendelkezel azzal. Amint a Ledger kibocsát egy eszközt ahhoz 24 random szó tartozik amihez csak te férsz hozzá & ezt a ledger se tudja, sőt ha tudná akkor botrány lenne. Ehhez amúgy minden tárca (lásd: Exodus, Jaxx) lehetőséget van. Ha veszel egy zsír új eszközt akkor nyilvánvalóan nem tudod visszaállítani a tárcát mert az még nincs felállítva. A kérdésed amúgy jó! Ha van bármiféle hasonló kérdésed tedd fel nyugodtan, szerintem fogok választ adni rá!


#7

balage ! Az én problémámra még nincs megoldás ???


#8

Szia @2mpac73! Holnap előveszem az eszközt és ránézek neked, hogy milyen megoldás van erre. Nem tudom, hogy van e lehetőség dupla fiókot csinálni az appon keresztül 2 eszközzel. Elsőre csak arra tudok gondolni, hogy folyamatosan importálni kell a privátot de ez macerásnak tűnik. Csekkolom holnap!