Market cap: 1 000 000 000 000 USD

Originally published at: https://kriptoakademia.com/2021/01/07/market-cap-1-000-000-000-000-usd

2020 jó év volt a kriptopénzek piacán, a medvék hiába próbálták többször is maguk alá gyűrni a bikákat, azok sosem adták meg magukat, mindig voltak olyan kritikus szintek, mint például a tízezer, amiket (többnyire) tartani tudtunk. De a nagy kitörés valahogy mégsem sierült, egészen őszig, majd december második felében begyulladtak a rakéták. Először 20 000,…

Respekt annak aki ilyen áron mer btc-t venni. még inkább annak aki eddig tartotta és most realizál. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar bekövetkezik a robbanás. mondjuk picit sok volt a black swan esemény, mintha a tegnapi amcsi történések is katalizátorok lennének a járvány és az usa pénzosztás után. az intézményi beszállókat viszont sokan hajtogatták és igazuk lett.

Én nagyon óvatos vagyok ezért sem nyerni és remélhetőleg bukni sem fogok akkorát, mint 18 elején.

Kettős érzéseim vannak az altok árfolyama nem olyan magas, van területük emelkedésre de nem is bizonyítottak sokat 17 óta, így ha a btc összecsuklik mennek is vele a lefolyóba. Szóval realizálok is meg tartok is valamennyi coint.

1 kedvelés

Na, lerohadt a Coinbase, 3 órája nem lehet belépni, örjöngenek is a Facebook oldalon vevők (én is).

Én nem mostanaban fogok kitarazni.
Az elején vagyunk.
Az altok csak most indulnak.
Még most is olyan induló lehetőségek vannak, hogy az hihetetlen.

végre jó a fórum. engem ijesztett ez a sok új beszálló, parabolikus mozgás, mintha 17 végén éreztem volna magam. persze altok nagy részét még nem érdemes realizálni. xlm-et, xrp-t, eth-t meg 1-2 kis coint adtam el haszonban. aztán ha mégis jön összeomlás mehet btc-be a stabil és végre nem parázok mert mindenre fel vagyoik készülve, coinnal is, fiattal is. most már csak nem szúrom el és idén meglesz a lakás amit 18-ban tátott szájjal elégettem bízva a csodában, persze budait már nem kapok azért a pénzért az inflációnak hála.

Amúgy eddig jól sakkozol és igazad lett, nézve a megtérülését a daytradereknek azzal nincs túl sok értelme foglalkozni. Hosszabb swingekben még hiszek

Borzasztó an sajnalom, hogy eladtal tavaly márciusban.
Az jó mikor nem parazik az ember!
Budai lakást meg kaphatsz még, lejar a moratórium.

köszi. minden nem adtam el amúgy. utána mázlim volt. pár kis coint forgattam uniswapon a nyáron így 3 helyről is kaptam végül uni airdropot. így újraépítettem magamat. anélkül sehol nem lennék kripto téren. illetve amit tavasszal kivettem pénzt hosszútávon sokkal többet fog hozni valószínúleg az, hogy több lábon állok és nem csak ebben a spekulatív piacban kell bíznom. mert hidd el lesz még itt nagy meglepetés ha a tether bedől lehet ki se tudják venni a pénzt az emberek vagy bármi más most a lila ködben még nem látható esemény. amíg valaki nem realizál az csak virtuális eredmény amíg a boltban nincs kiírva a termékek ára satoshiban. ezt már eladással, nem eladással is megtanultam a káromon:)