Mi a terved 2019-re?

Originally published at: https://kriptoakademia.com/2019/01/02/mi-a-terved-2019-re

Az új év második napja van, az ünnepi kóma után lassan mindannyian újra felvesszük a hétköznapok ritmusát. A 2019-es évben is pénzt kell csinálni, lehetőleg minél többet és mi is azon leszünk, hogy ebben a segítségedre legyünk. Itt a Kripto Akadémiánál mi már levontuk a tavalyi év tanulságait, a Bitcoin évét is összefoglaltuk és spekuláltunk…

1 kedvelés

célom, hogy elérje portfolióm azt az értéket ami 2018 januárjában már virtuálisan létezett. Annak a kétharmadát kivenném, maradékkal meg jó lenne 10 btc-t összekereskedni év végére. ha nem sikerül akkor a felezésre fogok fiatot betolni jövőre. Szóval a köüv. bullrun előtt legyen 10 btc-m az a lényeg:)

2 kedvelés

Megtanulom kifogástalan angol kiejtéssel azt, hogy blokcséjn meg bitkojn.

2 kedvelés

BTC-imet tartom, a többivel pedig kereskedni szeretnék. Portfólió tekintetében szerényen csak 2-szeres értéket szeretnék elérni.

1 kedvelés

Év végére szeretnék legalább nullán állni, mert eddig amibe csak belekezdtem (altcoin kereskedés), sajnos mindig rosszul és csak buktam vele ugyh azokat tartogatom és várom a megfelelő pillanatot mikor tudom kivenni nullán és átrakni BTC-be.

2 kedvelés

le kéne fogyni kicsit :smiley: de hogy kirptosat is mondjak én folytatom az airdropozást, pár száz $ már összejött vele így a medve piacon is, remélem a következő bullrunig egy normálisabb összeg is összedobódik.

Mondjuk ha a jiojio-t (júniusban egy airdrop volt és appon azóta is lehet gyűjtögetni focis tippekkel) nézem és sikerül eladni időben mikor tőzsdére kerül az összegyűjtött tokeneket akkor az kapásból 1500-2000$ lesz :slight_smile:

3 kedvelés

Egyébként egy cikk is jöhetne ahol Ti is leírjátok a kriptoakadémiának mi a terve (fejlesztések, új arcok, cikk sorozatok) ha van ilyesmi.

1 kedvelés

Én elkezdek vásárolni, mert még nem vettem semmit :slight_smile:
Remélem minél több pénzt bele tudok tolni idén, aztán HODL 2-3 évig.

Van valami gyűjtőhely, ahol nézed az airdrop-okat, KYC kizáró tényező-e nálad vagy sem? Azért egy év alatt ennyit összeszedni nem rossz :slight_smile:

1 kedvelés

Én dec. 12-én (majdnem telitalálattal a mélyponton) toltam bele fiatot… :sunglasses:

1 kedvelés

Ez engem is érdekelne :grin:

Lol :smiley: @Apatok figyelj te is :slight_smile:

Pas csinálja a legkomolyabb (vagy talán az egyetlen) magyar airdrop-figyelő oldalt, itt találod:

2 kedvelés

Amikor visszanyal a fagyi: csak angolul kerestem google-ben, eszembe sem jutott, hogy létezhet magyar oldal erre vonatkozóan :smiley: Köszi! @Pas ezer hála! :slight_smile:

Köszönjük @Pas-nak, és elgondolkodom, hogy ezen a fórumon ez miért titok? Mert nem fizetünk az infóért? Ez érthető volna. @Miki, lehet jól kiszúrtál szegénnyel…

Stake-elnék Mikronon, mi lesz az indulás dátuma?

Írta Miki, hogy te vagy az airdropp specialista. Jó tudni.

Grat, az eddigiekhez :muscle::smiley:

Tervek szerint január 8: https://kriptoakademia.com/2018/11/29/itt-a-mikron-node-futtatas-jutalmazasi-rendszere

Köszi, ezt tudtam, de most, hogy már mindjárt itt az idő és nem esik szó róla mostanában, érdekelne, hogy van-e változás, mi várható…

Nyugi, nincs veszélyhelyzet, nem kell félned, hogy mind a 200 node betelne. Utoljára azt mondták, hogy kb. 60 mikron vásárló volt, lehet a szilveszteri akcióval már közelítünk a 100-hoz.

Több oldalt és több google csoportot figyelek, meg bitcointalkot stb és azokat amikre úgy látom, hogy érdemes arra feliratkozom, elvégzem a teendőket és felrakom az oldalamra. Mivel az airdrop értékek az ICO-s token értékek alapján vannak meghatározva sok helyen (nem is nagyon lehetne másképp) emiatt általában az 5$ alattaikat már hanyagolom, nem igazán jöttek be tapasztalat szerint.

Jelenleg olyan 20 tokenem lehet aminél a nálam levő mennyiség 1$ alatt és emiatt meg se éri beküldeni egy tőzsdére :slight_smile: