Péter Szilágyi, az Ethereum Foundation első embere és Isztambul


#1

Originally published at: https://kriptoakademia.com/2019/11/08/peter-szilagyi-az-ethereum-foundation-elso-embere

Nemes egyszerűséggel “Karalábé” felhasználónevet választott magának a Linkedin-en a romániai Kolozs megyéből származó Péter Szilágyi – a barátoknak minden bizonnyal: Szilágyi Péter – az Ethereum vezető fejlesztője. Azért került ma a nemzetközi kriptopénzközösség figyelmének középpontjába a fiatal tehetség, mert az Ethereum fontos mérföldkőhöz közeledik: a 9 069 000 blokknál, december negyedikén érkezünk el az “Isztambul”…


#2

ő, nem lesz végrehajtva a ProgPow az Isztambul-ban. Se az 1. se a 2. felében. Azt a Berlin-be tervezik végrehajtani. Viszont van egy pici bökkenő , mégpedig OhgodAGril személyében. Tehát vagy lesz vagy nem ProgPow , így kiegészítésképp.


#3

" A februári, “Konstantinápoly” néven ismert frissítés után az Isztambul fork-nak nagy jelentősége van, egy újabb fontos lépés, amivel az Ethereum 2.0-hoz közeledünk, a tervezett indulás 2020-ban lesz. Programmatic Proof-of-Work néven ismert az új protokoll (Prog-PoW), a Cointelegraph beszámolója szerint az ASIC bányagépekkel rendelkezők előnyének “letörése” a cél."

Nem állítja a cikk, hogy az Istanbul része lesz.


#4

Akkor minden bizonnyal én értettem félre…