Poloniex vagy Bittrex?

Sziasztok.Egy kis tanácsért fordulok hozzátok.Jelenleg poloniexen vagyok de több gondom is van vele a legnagyobb az,hogy már 4 utalásom nemérkezett meg.A másik hogy az eladás és vételnél nem frissül az árfolyam mindig frissiteni kell az egész oldalt,hogy az aktuális árfolyamon tudjak kereskedni de dokszor befagy ha ráfrissitek.Bittrexen is van accuntom gondoltam átmegyek oda mi a véleményetek? a bittrex jobb mint a poloniex?köszi előre is.

1 kedvelés

Szia!

Bár a Poloniex a legismertebb tőzsdék közé tartozik én anno azért nem regisztráltam oda, mert a fórumok tele voltak olyan emberekkel akiknek hozzád hasonló problémáik voltak de az ügyfélszolgálat hónapok alatt sem volt képes reagálni a leveleikre. Én személy szerint soha nem is ajánlottam senkinek, hogy ide regisztráljon

DE!

A Goldman Sachs egyik leányvállalata a Circle megvette a Poloniexet és most az a hír járja, hogy június-július környéként a Goldman is elindítja a saját kripto kereskedő szolgáltatását. Valószínű hogy ebben valamilyen formában a Poloniexnek is szerepe lesz és a vásárlás után volt egy nyilatkozatuk, hogy 100 emberrel bővítik az ügyfélszolgálatot és a technikai személyzetet. Nem tartom kizártnak, hogy hamarosan nagy fejlesztések lesznek a platformon. Konkrét gyakorlati tapasztalatom viszont nincs a Poloról.

A Bittrex felülete nem a leginnovatívabb, de pár használat után megszokható. Amikor tavaly év végén egyszerre kereskedett a fél világ az oldalon itt is voltak nagy lagok, de mostanában én nem érzékeltem ilyesmit. Tranzakciók szempontjából soha nem voltak problémáim és az orderbook frissítésével sem.

Köszi a segitséget.Holnap jön egy kis zec remélem megis érkezik aztán költözöm bittrex-re gondolom csak megkell szokni a felületet.Remélem nem bonyolultabb mint a polo.

Lenne mégeggy kérdésem mi a minimális összeg amivel lehet kereskedni?mert elöbb kiprobálnám.

0.001BTC a minimum tradelhető mennyiség. Ez most kb. 10 dollár. Azért ennél többet utalj, mert tranzakciós költség, fee-k, stb…

Gyorsan rákerestem, ez a hivatalos: https://support.bittrex.com/hc/en-us/articles/115003004171-What-are-my-trade-limits-

De itt is 0.001-et ír.

Köszi szépen a segitséget.

1 kedvelés

Sziasztok.Szerintetek a profit trading for cryptopia nevü app mennyire biztonságos?Van poloniexes is.Elöre is köszi a segitséget.

Szia Zoli! linkelnéd amit találtál, hogy ránézhessek?

https://profittradingapp.com Én a play áruházban találtam,de a neten is fentvan.