Spórolj 20%-ot a Binance kereskedésen!

Originally published at: https://kriptoakademia.com/2020/01/09/sporolj-20-ot-a-binance-kereskedesen

Alapesetben 0.1% a jutalék a Binance-en, amit minden order teljesülésénél kénytelen vagy kifizetni. Ezt 25%-kal tudod csökkenteni, ha bekapcsolod, hogy BNB-ben szeretnéd fizetni a jutalékot. De ez még nem minden: tudunk egy módot arra, hogy további 20%-kal olcsóbb legyen a kereskedésed! Röviden: A Kripto Akadémia meghívó linkjével regisztráló kereskedők a jutalék 20%-át visszakapják. Ehhez ezen…

1 kedvelés

De jó lett volna ez hamarabb, mielőtt megcsináltam az új binance számlát a copytrader miatt.

1 kedvelés

Sajnos csak az ünnepek között ment át a Binance-en a dolog :frowning:

Viszont a Copytraderben ki tudod törölni a csatlakoztatott Binance számládat és bekötni egy újat, a statisztikáid és a számaid megmaradnak. Ez persze pár extra kattintással jár, de ez ne tartson vissza, ha megéri a deal.

Aki szeretné deaktíválni az accountját az itt teheti meg:

További infók itt:
https://www.binance.com/en/support/articles/115003800652

1 kedvelés

Köszönöm, ez jó hír.

Viszont, ha jól látom (USDT marketen akarok kereskedni), szinte mindenre 5x margin van (a TOP-on).
Kezdőként ez nem vonz. Esetleg lehet hogy rosszul néztem és nem találom pl. BTC/USDT párt “simán” is lehessen kereskedni?!

Binance tetszik, az alacsony költségei miatt csak a margin …

Hol érdemes kezdeni?
Hogyan kell kezdeni?
Milyen walletetel?

Banki utalással …
Még csak keresem a helyem … :slight_smile:

köszönöm a segítséget!!!

A Margin használata nem kötelező. Itt találhatod meg a “normál” kereskedési párokat. (Az 5x jelzés az itt felsorolt coinoknál csak azt jelzi, hogy elérhető belőük a margin pár is, nem azt, hogy ezek azok.)image

Ha ingyenes tárcát keresel és a Binance-et fogod használni, akkor a Trust Wallet jó választás lehet elsőre. Ez a tőzsde által fejlesztett mobil tárca és a legtöbb Binance-en megtalálható coint támogatja. Innen lehet letölteni.

Ha jelentősebb összegű kriptot tartasz és komolyabb védelmet szeretnél, akkor ~20 000 Ft befektetéssel már lehet vásárolni jó hardveres tárcákat, amiket nem lehet online feltörni. Ezek közül a Ledger Nano S a legnépszerűbb.

A hol / hogyan kérdésre elég sok féle választ lehetne adni, attól függően, hogy van-e már tapasztalatod ezen a téren.

Teljesen kezdőként, külső segítség nélkül, első bitcoin vásárláshoz egy magyar bróker lehet a legjobb megoldás. Ők pár százalékkal talán drágábbak mint a külföldiek, de ha kell tudnak segíteni telefonon, vagy be tudsz menni az irodájukba, ahol személyesen is meg tudják mutatni, hogy mi az, amire érdemes odafigyelned.

Ezzel kapcsolatban ezt a videót érdemes megnézned:

1 kedvelés

Sziasztok!

Kezdő vagyok.
Hogy számoljak jutalékot BTC/ USD vétel majd eladás esetén a Binance-n.
Mekkora az árban legkisebb különbség amit még érdemes kereskedni?
Egy példával ha leírnátok.
Előre is köszönöm.

Szia! Emlitetted hogy a Copytraderben lehet csatlakoztatni a korabbi Binance szamlamat es bekotni az ujat. Segitenel kerlek, hogy a Copytredert hol talalom meg. 2 kerdest meg engedj meg nekem: ameddig nem torlom ki a regi szamlamat addig parhuzamosan fut a nevem ket szamla, nem fognak kizarni es vesztem el minden penzemet, illetve meg csak regisztraltam a linketekkel mint uj felhasznalo az oldalon es a szemelyes adataimat meg nem toltottem fel azert atutalhatom a regi szamlamrol a befekteteseimet? Szoval hogy csinaljam, hogy a 20% kedvezmenyeteket megkapjam, a penzem biztonsagban ott legyen az uj szamlan, ne zarjanak ki es az en jelenlegi adataim szerepeljenek az uj szamlan (ne pedig vmlyik csaladtagome). Koszonom elore is a valaszodat!

Jó kérdés, “hivatalosan” nem lehet egy személynek két számlája a binanceon, szóval jó ezzel óvatosnak lenni. Én KYC nélkül használtam a régebbi kontómat is, ezért a 20%-os linkkel egyszerűen csak nyitottam egy új számlát egy másik emaillel és kész (a coinokat előbb kiutaltam saját tárcába, aztán új reg, és beutaltam az újra).

Ha már egyszer odaadtad a személyes adataidat, bonyolultabb a dolog… Persze nyithatsz egy másik emaillel új számlát KYC nélkül, de akkor ha a jövőben valami miatt kötelezővé tennék a KYC-t, fennál a veszély, hogy gond lehet (és hívhatod segítségül a családtagot :slight_smile: ). Esetleg nyithatsz új számlát, aztán a binance supporttal megpróbálod megbeszélni, hogy töröljék a régit, és engedjenek az újra KYC-ozni magad, de gondolom az feltűnne nekik, hogy az újat már másik reflinkkel nyitottad. Plusz a supporttal egyezkedés hetekig elhúzódhat…

Én mindenesetre bármit csinálnék, azzal kezdeném, hogy a bent levő coinokat kiutalom saját tárcába, mielőtt új accet nyitok.

De mindez csak ötletelés részemről, fogalmam sincs mi lenne a legjobb megoldás. Esetleg a KA is adhatna tanácsot ezzel kapcsolatban, ha már nekik van hasznuk belőle :smiley:

koszi @zerodot az infot, sztem beszelek az ugyfelszolgalattal, mert nem akarok bajt

Sziasztok!

Én már reggeltem a Binance-re és KYC ügyfél vagyok. A ti 20%-os kedvezményeteket, hogy tudnám igénybe venni? Ahogy olvasgattam, elég problémás. Van valami tuti tippetek?

Sziasztok! Nem enged regisztrálni, “verify failed, reload and try again”.
Már vagy 100x, sokféle formában próbálva.:sleepy::cold_sweat::cold_face:
Tudnátok segiteni? Köszi