Szoros együttműködés a Tezos és a Chainlink között

Originally published at: https://kriptoakademia.com/2020/05/02/szoros-egyuttmukodes-a-tezos-es-a-chainlink-kozott

Kevés ígéretes projekt található manapság az altcoinok piacán, de a Tezos (XTZ) és a Chainlink (LINK) mindenképpen beletartozik a komoly potenciállal bírók közé. Jó hír lehet azoknak, akiknek mindkét altcoin a portfóliójukban szerepel, hogy a két csapat pár napja jelentett be egy szoros együttműködést. Az együttműködés keretein belül a Chainlink decentralizált orákulum hálózatát felhasználhatja a…

Végre valami.

Valahogy nekem ezek kimaradtak, ha a top 10 körüli coinok közül választanék, akkor inkább ETH és BNB.

kiváló short lehetőség:)

Nagyon negatív vagy :blush:
Go to the moon

eddig minden coin amni nagyon felment, nagyon le is ment. ha jól értem ez hasonló, mint az iota, amit 3 dolláron anno eladtam. most épp ezeket pumpálják hírekkel, bejelntésekkel, minden egyéb eszközzel. grafikon se a legszebb a Lower high-al, de én azt se látom, minek ahhoz kriptopénz amit a link végez? főleg miért érne az 400 mrd forintot amibe ha most befektetne az ember legalább 1000 mrd capon szeretne kiszállni:) milyen bevételeik lehetnek, ezt sose tudni meg az ilyen cikkekből. top20 coint mondjuk alapból nem veszek hodl-ra eth-n kívül, azok nem igazán tudnak már konstans nagyot menni btc-ben hosszútávon. persze lehet ezek az új paradigmák, de múltkor is kérdeztem, hogy konkrétan miért olyan jó az ada, link, de nem érkezett érdemi válasz

konkrétanan ami érfekel, hogy a link oldalán a full kriptóellenes paypal is szerepel, tudnak ők erről és ha igen ez a kapcsolat miben merül ki pontosan?

1 kedvelés

Ada várhatóan gyors lesz, olcsó és decentralizalt, nem ugy mint mondjuk xrp :blush:
A lényeg, hogy majd használják is, ahogy látom te is ezt hianyolod, amit megertek, mert én is.
Nézzük meg, hogy a dotcom lufi kippukkanása után hány év kellett a feltápázkodáshoz
Itt se megy könnyen…
Szerintem amúgy BNBben van potenciál, következő bull runkor nagyot fog menni várhatóan

“Milyen bevételei lehetnek?” A bitcoin-nak milyen bevétele van?
Szerinted hogyan lehetne megoldani a link szolgáltatást kriptopénzt nélkül?

Szerintem is most ezek a coinok picit túlértékeltek. Én is úgy vagyok vele, hogy a portfolió java, az BTC és ETH, a maradék, meg olyan coin, ami marketcap alapján a tezos és a chainlink százada vagy tizede. Azokkal lehet talán még ötven vagy ne adj isten százszorozni, de ezekkel nem hiszem. (ha igen, akkor sem a következő rallyban)

Ebben is van igazság!

Teljesen félre vannak árazva a projektek. Ma azt néztem, hogy lassan beelőzi a Digibyte a Vechaint. WTF? Szóval egy ilyen környezetben megmondani, hogy melyik coinnak mennyi a valós értéke elég nehéz feladat.

1 kedvelés

Azt azért tegyük hozzá, hogy vechain nagyon eltünt.
Nagy ígéretei voltak és egyelőre nem sok mindent valósítottak meg…
Ezzel nem azt mondom, hogy digibyte értelmesebb cucc, mert azt egy sima shitcoinnak tartom csupán.

1 kedvelés

Mindig abba kell beszállni, amit vesz a jónép. És most a linket, és a tezost veszi. Mint már régebben irtam, a kriptó egyenlőre a bizniszen kivül nem való semmire. Nem vagyok kriptóellenes, és troll sem, mint ahogy néhányan már feltételezték rólam, csak egyszerűen reálisan látom a valóságot. Mivel ez az egész csak a spekulációra jó egyenlőre, igy természetesen megjelennek a csalók is. Ahol lószar van, ott van veréb is.

Rövid távon lehet.
Én hodler vagyok.

Régi cikk, hpgy eddig miért nem láttam???

Ezek szerint én mindenkivel ellentétesen gondolkodom, mert egyetlen, amit spekuláció miatt tradelek, az az ETH. Hodlra viszont LINK-em, XTZ-m van annyi, mint a szar.

Vigyázz haver a verebekkel.